Menu

Moja košarica

Moja košarica

V košarici ni izdelkov
Skupaj 0
Dostava 0
Cena skupaj 0,00 €

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Moja košarica

Moja košarica

V košarici ni izdelkov
Skupaj 0
Dostava 0
Cena skupaj 0,00 €

Okrevanje

Dobro okrevanje lahko poveča tvojo vzdržljivost med treningi in tekmovanji, zagotovi boljše delovanje in zmanjša tveganje za poškodbe zaradi utrujenosti. Preberi prehranske nasvete o tem, kako zagotoviti optimalno okrevanje!

Pozitivni učinki spiruline na telesno vadbo

Naravna spirulina je dobro prehransko dopolnilo za športnike, saj je bogata z beljakovinami, ki pomagajo povečati in vzdrževati mišično maso.

Vsakodnevna prehrana plavalcev

Ne glede na razlog plavanja je uravnotežena prehrana bistvena dopolnitev treninga.

Podrobneje o mišicah

Mišice so odgovorne za vsak naš gib, naj bo nameren ali ne. A kako so sestavljene? Kako delujejo? Katera hranila sprožijo njihovo krčenje?

Optimizacija okrevanja po vzdržljivostnih športnih dogodkih

Športniki pogosto podcenjujejo potrebo po okrevanju. Ustrezna prehrana in obvladovanje hidracije po dogodku pripomoreta k hitrejšemu okrevanju. Kako torej optimizirati okrevanje?

Kako naj plavalci optimizirajo svoje okrevanje?

Ustrezno okrevanje na dolgi rok izboljša športni uspeh. Prehrana je bistveni dejavnik procesa okrevanja.

Osnove športne prehrane

Ustrezna prehrana skozi vse leto zagotavlja pomoč pri športnih aktivnostih, prispeva k boljšim rezultatom in pomaga pri okrevanju.

Spoprimite se z izzivom maratona

Vse več ljudi se odloča, da bodo nekega dne sodelovali v maratonu. Vaš izziv? Opraviti z vsemi 42,195 km! Preden se spustite v to avanturo, preberite nasvet Isostarjevega strokovnjaka za prehrano.

Kaj naj jem, da bi lahko uspešno

Trail tek je zahteven prav tako kot vsaka vzdržljivostna vadba. Kakšna je uspešna prehranska strategija? S spodnjimi nasveti našega Isostarjevega strokovnjaka poskrbite, da ne boste ničesar pozabili.

Optimizacija mojega okrevanja

Tek je vzdržljivostna vadba, med katero se praznijo viri v telesu. Ustrezno okrevanje je prav tako pomembno kot sama priprava na tekmovanje.

Pomanjkanje mineralov = slabši rezultati

Minerali, v znatnih ali minimalnih ali pa celo neznatnih količinah, so bistvenega pomena za ustrezno delovanje telesa. Pa si oglejmo tri minerale.

10 prehranskih nasvetov, da boste

Triatlon je zahteven vzdržljivostni šport, ki je sestavljen iz treh telesnih aktivnosti, ki zahtevajo različne prehranjevalne navade in potrebe.

Ključ za kakovostno okrevanje

Telo mora po vadbi okrevati, zato si izbere učinkovit sistem, ki mu omogoča, da si zelo hitro obnovi zaloge hranil. Vse se začne 15 minut po prečkanju ciljne črte!