Menu

Moja košarica

Moja košarica

V košarici ni izdelkov
Skupaj 0
Dostava 0
Cena skupaj 0,00 €

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Moja košarica

Moja košarica

V košarici ni izdelkov
Skupaj 0
Dostava 0
Cena skupaj 0,00 €

Naša ekipa

Za blagovno znamko ISOSTAR stojijo predvsem ženske in moški, ki so navdušeni nad športom in imajo radi blagovno znamko. Ekipa Isostar združuje ljudi iz različnih okolji: tiste, ki vsak dan delajo, da bi blagovna znamka zasijala (načrtovanje izdelkov, vzpostavitev partnerstev, upravljanje komunikacije itd.), in tiste, ki navdihujejjo blagovno znamko: zlasti športnike. 

Maraton, Trail, Triatlon, Kolesarjenje...z veseljem in ponosom vam predstavljamo ambasadorje, ki ponosno nosijo rumeno-črno barvo znamke ISOSTAR!

Prav v Revelu, nekaj kilometrov od Toulousea in Castresa, se nahajajo prostori znamke ISOSTAR. Lauragais, Črna gora in jezero Saint Ferreol so odlična igrišča za ekipo! Prav v Revelu, nekaj kilometrov od Toulousea in Castresa, se nahajajo prostori znamke ISOSTAR. Lauragais, Črna gora in jezero Saint Ferreol so odlična igrišča za ekipo!

Prav v Revelu, nekaj kilometrov od Toulousea in Castresa, se nahajajo prostori znamke ISOSTAR. Lauragais, Črna gora in jezero Saint Ferreol so odlična igrišča za ekipo!