Menu

Moja košarica

Moja košarica

V košarici ni izdelkov
Skupaj 0
Dostava 0
Cena skupaj 0,00 €

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Moja košarica

Moja košarica

V košarici ni izdelkov
Skupaj 0
Dostava 0
Cena skupaj 0,00 €

Kolesarjenje

Kakšna je tvoja prehrana 1 teden pred kolesarskim tekmovanjem, kako pomembna je pravilna hidracija ... Oglej si datoteke za prehranski trening Isostar, ki ti bodo pomagale doseči cilje!

Priprave na maraton: uravnotežena ali ločevalna prehrana?

Ste že slišali za ločevalno dieto ali pa ste jo morda že preizkusili? Kaj naj si mislimo o njej? Je bolj učinkovita od uravnotežene prehrane?

Kako prirediti uspešno testeninsko

Prehrana ima ključno vlogo v času športnih priprav. Testeninska zabava, ki jo vse bolj izpodriva riževa zabava, je zadnja faza za optimizacijo glikogenskih zalog.

Šport in glikemični indeks

Za ustrezno obvladovanje zalog ogljikovih hidratov pred in med vadbo in po njej je pomembno poznati glikemični indeks hrane.

Lipidi: vir energije za športnike

Ogljikovi hidrati so glavno gorivo za mišice, vendar tudi lipidov (maščob) ne gre prezreti. Ob rednem treningu pridobi vloga lipidov svoj največji pomen, saj pomagajo vzdrževati glikogenske zaloge dlj

Ključ za kakovostno okrevanje

Telo mora po vadbi okrevati, zato si izbere učinkovit sistem, ki mu omogoča, da si zelo hitro obnovi zaloge hranil. Vse se začne 15 minut po prečkanju ciljne črte!

Pomen vode v človeškem telesu

Športnik ali ne, voda je bistveni element življenja, prav tako kot zrak. Isostarjev strokovnjak za prehrano pojasnjuje njen pomen za človeško telo.

Hipoglikemija: sovražnik vsakega

Med dolgotrajno vadbo je vsak športnik izpostavljen hipoglikemiji oz. padcu ravni krvnega sladkorja. Kako se lahko izognete tej nevšečnosti?

Kaj jesti v tednu pred kolesarsko dirko?

Prehrana je pomemben dejavnik pri športni vadbi. Kaj jesti, ko se približuje dirka, da jo pričakate v top formi? Za dobro pripravo upoštevajte nasvete Isostarjevega strokovnjaka za prehrano.

Kaj zajtrkovati pred vzdržljivostno tekmo?

Zajtrk, zadnji obrok pred vzdržljivostno tekmo, je ključ za vaš uspeh. Kaj jesti? Kdaj? Vaš Isostarjev strokovnjak za prehrano je tu, da vam svetuje.

Starti ob različnem času dneva:

Trail teki, maraton, triatlon …, ko so starti tekmovanj ob različnem času, je treba dobro premisliti o celotni pripravi prehrane.