Menu

Moja košarica

Moja košarica

V košarici ni izdelkov
Skupaj 0
Dostava 0
Cena skupaj 0,00 €

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Moja košarica

Moja košarica

V košarici ni izdelkov
Skupaj 0
Dostava 0
Cena skupaj 0,00 €

Pred

Če želiš optimizirati svojo zmogljivost in sprostiti svoj polni potencial, si oglej vse nasvete Isostar o športnih pripravah.

10 prehranskih nasvetov, da boste

Triatlon je zahteven vzdržljivostni šport, ki je sestavljen iz treh telesnih aktivnosti, ki zahtevajo različne prehranjevalne navade in potrebe.

Pomen vode v človeškem telesu

Športnik ali ne, voda je bistveni element življenja, prav tako kot zrak. Isostarjev strokovnjak za prehrano pojasnjuje njen pomen za človeško telo.

Kaj jesti v tednu pred kolesarsko dirko?

Prehrana je pomemben dejavnik pri športni vadbi. Kaj jesti, ko se približuje dirka, da jo pričakate v top formi? Za dobro pripravo upoštevajte nasvete Isostarjevega strokovnjaka za prehrano.

Kaj zajtrkovati pred vzdržljivostno tekmo?

Zajtrk, zadnji obrok pred vzdržljivostno tekmo, je ključ za vaš uspeh. Kaj jesti? Kdaj? Vaš Isostarjev strokovnjak za prehrano je tu, da vam svetuje.

Jedilnik za zadnje tri dni pred maratonom

Kako se spopasti z zadnjimi tremi dnevi pred maratonom, ki igrajo ključno vlogo pri dosegu vašega cilja?

Starti ob različnem času dneva:

Trail teki, maraton, triatlon …, ko so starti tekmovanj ob različnem času, je treba dobro premisliti o celotni pripravi prehrane.