Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.  Več o piškotkih...  OK  

 Priprava Zmogljivost Okrevanje
Priprava Zmogljivost Okrevanje
napitki
L-Carnitine Fitness iz rdečih sadežev
Kdaj zaužiti

Med in po vadbi v majhnih požirkih.

Najprimernejše aktivnosti

Aktivnosti, ki trajajo več kot 30-45 minut.


Posebne lastnosti Sestavine Hranilne vrednosti Alergeni

Isostarjev hipotonični napitek z L-karnitinom in rdečimi sadeži poskrbi za rehidracijo brez dodatka kalorij. Vsebuje 500 mg L-karnitina, hranila, ki ima pomembno vlogo pri presnavljanju v telesno energijo: dejansko L-karnitin omogoča izgorevanje lipidov (maščob), kar zagotavlja energijo. Z uživanjem tega napitka boste med nepretrgano vadbo porabljali energijo, shranjeno v telesni maščobi, kar bo pospešilo odvajanje vode in s tem vzdrževanje optimalne mišične mase. Za več informacij v zvezi z L-karnitinom obiščite spletno stran Carnipure.Isostarjev hipotonični napitek z L-karnitinom in rdečimi sadeži poskrbi za rehidracijo brez dodatka kalorij. Vsebuje 500 mg L-karnitina, hranila, ki ima pomembno vlogo pri presnavljanju v telesno energijo: dejansko L-karnitin omogoča izgorevanje lipidov (maščob), kar zagotavlja energijo. Z uživanjem tega napitka boste med nepretrgano vadbo porabljali energijo, shranjeno v telesni maščobi, kar bo pospešilo odvajanje vode in s tem vzdrževanje optimalne mišične mase. Za več informacij v zvezi z L-karnitinom obiščite spletno stran Carnipure.

Med in po vadbi v majhnih požirkih.

Aktivnosti, ki trajajo več kot 30-45 minut.

Voda, L-karnitin; sredstvo za kisanje: citronska kislina, sladila: kalijev acesulfam in sukraloza; aroma, barvilo: E122 : The dye E122 may have undesirable effects on activity and attention in children.

Proizvedeno v obratu, ki uporablja naslednje sestavine: lupinarji, zelena, mleko.

napitki